Out and about

Welkom bij De Zeewind, dé concept- en multibrandstore waar vrouwelijke ondernemers, ecologisch verantwoorde collecties en inclusiviteit centrale waarden zijn. Wat ooit begon als een bescheiden boekenwinkel in 1972, opgericht door Irene Therie en Didier Domingo in Oostduinkerke, is uitgegroeid tot een vaste waarde, geliefd bij trouwe klanten die generatie op generatie terugkomen, vaak zelfs vergezeld door hun kinderen en kleinkinderen.De zeewind is een concept store gelegen aan de Belgische kust, in het pittoreske Oostduinkerke. De winkel bestaat al sinds 1972, maar onze missie is nog steeds hetzelfde: het mooie aan de mensen tonen, van kunst tot mode tot decoratie. You name it, we got it.

De Zeewind is als een schatkist waar je keer op keer unieke parels ontdekt. Onze winkel is geëvolueerd tot een conceptstore en kledingzaak, met een zorgvuldig samengestelde collectie die de nieuwste trends omarmt en tegelijkertijd tijdloze stukken biedt. De winkel biedt een handgeselecteerd aanbod van vrouwencollecties en een unieke selectie van Belgische merken en van ver buiten België. We hebben aandacht voor opmerkelijke collecties van sterke vrouwen voor sterke vrouwen. Naast vrouwen-, mannen- en kinderkledij verkopen we ook accessoires, schoenen, deco, vintage, boeken en beauty producten. Met andere woorden, er is voor ieder wat wils. We streven er altijd naar om unieke merken te vertegenwoordigen die je niet overal vindt. Vaak zijn we de eersten die nieuwe merken introduceren, waardoor je bij ons voorop kunt lopen op het gebied van trends. Bij De Zeewind vind je altijd iets speciaals en bijzonders.

Bij ons staat het bevorderen van vrouwelijk ondernemerschap centraal. We zijn er trots op dat we een platform bieden aan getalenteerde vrouwelijke ontwerpers en merken die hun creativiteit en vakmanschap willen delen. We geloven in het belang van inclusiviteit en streven ernaar om een diverse en representatieve selectie van merken en stijlen aan te bieden, zodat iedereen zich welkom voelt bij De Zeewind.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor ons. We hebben een sterke focus op ecologisch verantwoorde collecties en streven ernaar om merken te vertegenwoordigen die zich inzetten voor milieuvriendelijke productieprocessen en materialen van hoge kwaliteit. We geloven dat mode zowel mooi als ethisch verantwoord kan zijn, en we willen onze klanten de mogelijkheid bieden om bewuste keuzes te maken zonder concessies te doen aan stijl. We zijn ons ervan bewust dat de mode-industrie een heel vervuilende industrie is en het heel moeilijk is om volledig ecologisch verantwoord te zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat alle kleine beetjes helpen.

Bij De Zeewind draait het niet alleen om winkelen; we streven naar een unieke winkelervaring. Paule staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren, zodat je de perfecte stukken kunt vinden die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen. We hechten waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en het creëren van een warme en gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt.

Ontdek zelf de magie van De Zeewind en laat je verrassen door onze unieke collectie en persoonlijke service. Stap binnen in onze wereld van stijl, creativiteit en duurzaamheid. We heten je van harte welkom in onze winkel, waar de wind van verandering waait en unieke schatten wachten om ontdekt te worden.

img_4401Paule owner of DE ZEEWIND

B R A N D S 

Ilse Jacobsen

Petit Bateau

Helen B (BE)

MAT Fashion

Mousqueton

Van Verre

Novita Home

O’mer

L’Indochineur

Déjà Vu

Komono (BE)

NuNu CPH

Norya ayroN

An’ge paris

De Zeewind the brand

KarmaKoma

Wild Muse (Be)

Moonoo (BE)

Cath’s (BE)

Les grands berdoues

And many more…

SFEERBEELDEN